Cirkus Clapper

DEN ÄR PÅ VÄG

Förlåt men fy för vad det är jobbigt att vara utan mobilen nu. Jag hade dessutom gett bort alla mina gamla till några unga nyanlända killar så jag har ingen extra att använda undertiden. Idag har vi dessutom signat med mäklaren för att sälja två tomter och DÅ kan det verkligen vara bra att kunna bli nådd… I alla fall, vår tele-kille sa att den beställdes igår och bör vara här senast fredag. Praise the Lord!

 

MEN jag har lovat mig själv att inte ta med den när jag går och lägger mig, och när barnen är hemma så ska den ligga på hyllan. Det är ju sjukt hur mycket man stirrar på den. Innan mötet idag så satt jag ute på stan på en bänk och väntade på J, och alla gick och stirrade ner i sina mobiler. En kille snubblade rejält framför mig för att han inte såg ett hinder på trottoaren. Sorgligt.

Så mindre användande men fy vad skönt det ska bli att kunna ta samtal. Advokaten då? Sköt upp det till i mitten av Juni för att vara säker på att kunna prata med dem.

 

Gölligöll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats