Cirkus Clapper

Knappt beroende. Och advokat.

Intressant kurva det här. När jag först blev av med mobilen så var det PANIK. Som sedan lade sig och jag har tyckt att det är rätt skönt faktiskt. Att gå och lägga sig och läsa en bok istället för att scrolla, att ingen ringer osv. Men nu, på fjärde dagen så är stressnivån rätt hög. Jon jobbar hemifrån idag så idag har jag iallafall någon kontakt med omvärlden. Men kundtjänst verkar inte ha lagt beställning på min nya mobil så jag är lite småstressad nu. Telefontid med läkare osv som krånglar. Jaja, jag vet, inga stora problem.

 

Hur har ni det idag då? Var helgen bra? Vår var väldigt lugn och skön med utflykt, fotbollsträning och familjetid.

Visade jag de nya koftorna jag köpt på rean från Karl Lagerfeld? Och bilderna är så klart på mobilen… De sista bilderna jag tog innan eländet åkte in i tvättmaskinen.

Jag har i alla fall bokat en tid med advokaten om uppehållstillstånd i USA nu, jag är halvamerikan för er som inte vet. MEN DÅ MÅSTE JAG HA EN MOBIL SÅ JAG KAN SVARA NÄR HON RINGER. Okej, jag ska ta en kopp te och slappna av lite.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats